OVER ONS

Bij Diva Studio Schiedam kun je terecht voor acryl- en gelnagels, wimperextensions, een manicure of pedicure en afslankbehandelingen.

Eigenaresse Zsuzsa werkt samen met een professioneel team en met de juiste producten zoals Crystal Nails, Profi Nails en Perfect Nails om van jouw nagels kunstwerken te maken.

Je kunt kiezen uit acryl- of gelnagelsverschillende effecten en maak ze vervolgens helemaal af met nail art of steentjes.

Wil je langere en vollere wimpers?
Voor wimperextensions ben je hier ook aan het juiste adres, ga voor een subtiele of juist opvallende oogopslag.

Heb je last van huidproblemen?
Wij werken met producten van Janssen Cosmetics, omdat het kan worden gebruikt om bijna elk huidprobleem te behandelen.

Tevens kun je bij Diva Studio Schiedam terecht voor permanente make-up.

Handig om te weten: het team spreekt Nederlands, Engels en Hongaars.

Diva Studio © 2019
over ons

HET TEAM

 

Zsuzsa

Eigenaresse

Hartelijk welkom door iedereen,
Ik heb een beslissing genomen in 2012, ik word hand- en voetverzorging specialist en nagelstylist. En ik ging een Crystal Nails cursus volgen.  Aanvankelijk greep dit idee niet en toen werd het in de eerste praktijk les een levenslange liefde.

Nadat we in Hongarije waren afgestudeerd, zijn we snel naar Nederland verhuisd en hier kon ik opnieuw beginnen.
Lees meer…

 

Andrea

Cosmetica specialiste

Ik behandel al 15 jaar cosmetica.
Tijdens mijn professionele carrière ben ik intensief betrokken geweest bij de behandeling van procedures voor probleemhuid en rimpelverwijdering.

Ik werk met Janssen-producten om de huid zodanig te voeden dat het de natuurlijke balans en bescherming van het lichaam en de huid niet schaadt en omdat het kan worden gebruikt om bijna elk huidprobleem te behandelen.
Lees meer…

 

Betty

Manicure, nagelkunstenaar en wimperstyliste

Welkom!

Ik heb in het tweede jaar gewetensvol en met toewijding in het vak gewerkt.  Mijn diploma werd verworven bij Crystal Nails Elite Cosmetix, mijn kennis werd hier uitgebreid en het leven van Lash Gabriel kreeg mijn valse wimpers om mijn bedrijf verder uit te breiden. 
Lees meer…