Zsuzsa

over ons

Hartelijk welkom door iedereen,
Ik heb een beslissing genomen in 2012, ik word hand- en voetverzorging specialist en nagelstylist. En ik ging een Crystal Nails cursus volgen.  Aanvankelijk greep dit idee niet en toen werd het in de eerste praktijk les een levenslange liefde.

Nadat we in Hongarije waren afgestudeerd, zijn we snel naar Nederland verhuisd en hier kon ik opnieuw beginnen. Ik was altijd een dromerig type, dus ik wist wat mijn doel was. Het is een privé salon, maar wij geven ook opleidingen en verzorgen productdistributie.

Ik heb mezelf constant getraind en ik blijf mezelf op de hoogte houden. In 2013 kon ik weer een prachtig beroep leren, namelijk kunstmatige wimper constructie. In 2018 beheerste ik de wimper techniek.

2018 In januari slaagde ik erin om Diva Studio te openen, waar ik werk met een fantastische schoonheidsspecialiste en een nagelstylist.

Ik werk alleen met hoogwaardige ingrediënten zoals Perfect Nails, Crystal Nails, Brillbird en Lash Extended productlijnen. Mijn specialiteit is de Franse nagelkunst, geschilderde patronen en Russische Volume Pills.

Ik hou ervan om te gaan trainen en mezelf constant te ontwikkelen. Ik kan echt tegen een gelukkige man zeggen dat mijn werk mijn hobby is.  🙂

Heeft u vragen over een behandeling of huidproblemen, neem dan gerust contact met ons op.

Wij verwelkomen iedereen met liefde !

Mijn portfolio